Erkend Asbest En Tracimat Deskundige
 • 24u Op 7 Service
 • Snel Bij Noodgevallen
 • 0476 54 02 43
 • Vraag Vrijblijvend Advies

Over Ons

A.A.B.Consultancy is een onafhankelijk advies kantoor.

Rudi Boels was de initiatiefnemer/oprichter en had voordien reeds meer dan 20 jaar ervaring in diverse strategische functies zoals Logistiek Manager EDC van een Japans chemisch concern, als Quality Assurance Manager voor één van de grootste cosmetische bedrijven en ook als Site Manager van een door Fod Waso erkend asbestsaneerder.

Vanuit deze posities was hij voortdurend begaan met de veiligheid van de medewerkers, zocht hij voortdurend naar betere werkmethodes en was hij vooral iemand die zich inzette om steeds weer een zeer hoog kwaliteitsniveau na te streven en de klanten continu tevreden te blijven stellen met de beste service. Wij focussen met z’n allen op kwaliteit, flexibiliteit en vooral ook veiligheid. Bovendien zijn we één van de eerste Tracimat deskundigen.
Lees Verder
About Image
About Image Two
samen in tuin

Rudi vervult nog steeds zijn rol van stuwende kracht achter A.A.B.Consultancy en wordt daarin vandaag de dag bijgestaan door twee zeer gemotiveerde medewerksters:

Elly Michielsen kwam 2 jaar geleden mee in de organisatie met als belangrijkste taak administratieve ondersteuning bieden bij de verschillende dossiers. Na een korte doch intensieve opleidingsperiode volgde ze tevens opleidingen met oog op asbestsanering en als Tracimat deskundige.

Karen Boels is de Benjamin binnen het bedrijf, is gestart begin 2019, maar had ook reeds een 10 tal jaar ervaring op de arbeidsmarkt waar ze voorheen in een commerciële rol actief was. Ook Karen heeft ondertussen reeds tal van opleidingen genoten, waaronder uiteraard ook deze als Tracimat deskundige.

A.A.B.Consultancy is een klein, gemotiveerd team, met een professionele ingesteldheid.

Wij gaan geen onnodige paniek zaaien omwille van de potentiële risico’s van asbest voor de gezondheid. Wij gaan wel de mensen op een objectieve manier trachten te informeren en/of sensibiliseren voor de gevaren van dit product en hen ook de verschillende mogelijkheden schetsen die voor hun probleem bestaan.

Elk dossier is verschillend en vraagt een individuele aanpak en oplossing, wij staan daarvoor garant.

Elke klant, of het nu gaat om een particulier met een project van 10m² of een bedrijf of overheidsinstelling met een project van meer dan 5000m² te verwijderen materiaal, elk van hen geniet absoluut onze persoonlijke aandacht en bijzondere zorg.

Met Oog Voor Detail

Bekijk Ons Op Het Veld

Een goede bescherming en ervaring in asbest is een must in ons vakgebied.
Deze video toont een stukje van ons werk.
Awesome Image
Onze Voordelen

Waarom Voor Ons Kiezen

Meer dan 10 jaar ervaring in asbestsanering stellen we ter beschikking van onze klanten. Hierdoor kunnen we een perfecte match aanbieden voor hun specifiek probleem. Onze expertise op vlak van regelgeving in de verschillende regio’s garandeert onze klanten ook steeds een juiste aanpak en een vlotte afhandeling van hun dossier.
 • EXPERTISE & ERVARING
 • STIPTHEID & CORRECTHEID
 • ONAFHANKELIJKHEID
 • FLEXIBILITEIT
Awesome Image
We Zijn Klaar Om U Te Helpen

Consulteer Onze Experts

Probeer ons zoveel mogelijk informatie mee te geven qua hoeveelheid, oppervlaktes (lxbxh), fysieke toestand, plannen, enz... Foto’s zijn vaak verhelderend.

  Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid goed gelezen en ik ben hiermee akkoord.

  Gegevens worden vertrouwelijk behandeld